BUGÜNLERE NASIL GELDİK ?

1996 yılında Bodrum’un Gıda Çarşısı olarak bilinen noktasında küçük bir kasap dükkanı olarak faaliyete başladık. O zamanlar ismimiz Mert Kasap’tı. Et konusunda kendimize güvenimiz tamdı ve bir farkındalık oluşturma arzumuz daha o zaman başlamıştı. Lezzete, kaliteye ve sağlığa istisnasız bir şekilde sadık kalmak üzerine prensiplerimizi oluşturduk. Bunlara bir de “bol çeşit” kriterimizi ekledik. Bodrum’da insanlar dünyanın her hangi bir mutfağından bir tarife göre et pişirmek istiyorsa, aradığı ölçülü kesimi ve ön hazırlıklarda bekletilme talebini karşılayabilmeliydik. İşte işin sırrı tam da burada başladı. Bodrum sakinleri farkımızı kısa sürede anladı. Giderek daha büyük bir marka halini almaya başladık. Büyük firmalar, lezzetten ödün vermeyen birçok otel, restaurant müşterimiz oldu. 2002 yılında Yalıkavak’taki 3. şubemizi faaliyete açtık. Toptan satışlarımızı bu şubemizden devam ettirdik.

2006 yılına geldiğimizde bir adım daha ileriye gitmenin vakti de gelmişti. Oran Et ve Et Ürünleri LTD. ŞTİ. Adını aldık ve Konacık’ta anayol üzerinde bulunan mega mağazamızı açtık ve hemen arkasını bir et üretim merkezi haline getirdik. Bodrumda bir ilk olan Gıda Üretim Sertifikaları’nı almaya hak kazandık. Çünkü çok değerli bireysel müşterilerimizin yanı sıra, Fethiye’ye kadar olan geniş bir ölçekte onlarca 5 yıldızlı otel, restoran ve cennet koylarımıza demir atan yatların et tedarikçisi olmuştuk. Carrefour gibi büyük market zincirlerine et veriyorduk. Bu sıralarda Mumcular’da bir çiftliğimiz faaliyete geçti. Bodrum için sembol isimlerden olmanın gururunu yaşamaya başladık.

 Makul fiyatlarla ürünlerimizi müşterilerimize sunarken, bizi en çok mutlu eden ise, müşterilerimizin gittikleri her yerde bizi örnek göstermesidir. 21 yıldır bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz.